Meer info over Dearjoy
Mijn huwelijk was helaas maar van korte duur. Meneer deed het buiten de deur en als ik ergens allergisch voor benl is het wel ontrouw. Dus ik zoek nu een man die op de eerste plaats trouw is. Cheaters hoeven echt niet te reageren, die pijn wil ik niet meer voelen. Maar als je een lieve en vooral trouwe man bent, wil ik het graag met je proberen.
Naam:
Dearjoy
Leeftijd:
42 Jaar
Woonplaats:
Meppel
Provincie:
Drenthe
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Ja
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Esmeraldaahh
54 Jaar · Leudal ·
Je bent nooit te jong om opnieuw te beginnen, wie wilt dat samen met mij doen?
Praten met hitsige oma
MaCHine
36 Jaar · Almere ·
Ik was altijd het brave meisje, ik ben hier wel een beetje klaar mee. Ik wil ook gewoon lol in mijn leven hebben en lekker los kunnen gaan wanneer ik dat wil
Chatten met sexy milf
Gescheiden_endan
49 Jaar · Keerbergen ·
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Sexdate met eenzame vrouw
Reena
29 Jaar · Zwolle ·
Heel benieuwd wie ik hier tegen het lijf zal gaan lopen .Ik ben wel op zoek naar vastigheid, iemand om regelmatig een leuke tijd mee te hebben en natuurlijk ook wel een beetje te genieten;-)
Contact met mooie jongedame
Logan
26 Jaar · Barneveld ·
Gebruik jij speeltjes tijdens de seks? Ik wel! Je staat er versteld van als je erachter komt wat je allemaal met bepaalde dingen kunt doen. Ik kan je vertellen dat het heel spannen en vooral heel geil is. Ik word al nat als ik er alleen
Praten met mooie jongedame
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.